4.personer.
Dette trenger du:
800gr benfri ørret.
Sitron/appelsin
Blomkål/brokkoli
Løk
Salt/pepper (gjerne maldonsalt)
Slik gjør du:
Legg ørreten inn i folie, legg så på oppskjært appelsin/sitron + buketter av blomkål/brokkoli og løkringer. Ta på en liten klatt smør og ønsket mengde salt/pepper. Pakk den så inn og sett den inn i varm ovn, 220 grader i ca 10-15 min, avhenger av tykkelsen!
Imens håper jeg du har satt på potetene, beregn 2-3 per person.
Server gjerne med rømme eller prøv en ny vri, rømme med hvitløk i, ganske godt. Tar bare hvitløk og kjører i foodprosessoren sammen med rømmen/lett yogurten.
Vel bekomme.
Hei og velkommen til min mat blogg. Siden jeg nå er i Spania og lærer mye nytt dag for dag, har jeg tenkt tanken på at jeg kan dele mine matoppskrifter med dere. Mange syns at dette med å lage mat er både kjedelig og vanskelig, så derfor velger ferdigmaten i stedet, trist, trist, trist!!
Så jeg kommer til å legge ut noen oppskrifter her som jeg har erfaringer med og forhåpentligvis vil du kansje prøve dem! Husk at maten du spiser egentlig er en invistering i livet ditt, tenkt på det noen gang? Eller bare spiser du for å spise?
Du blir hva du spiser sies det, å i de fleste tilfeller stemmer det. Ta frem kjøkkenfjølen og godkniven. Dette er faktisk ganske gøy!
Så jeg kommer til å legge ut noen oppskrifter her som jeg har erfaringer med og forhåpentligvis vil du kansje prøve dem! Husk at maten du spiser egentlig er en invistering i livet ditt, tenkt på det noen gang? Eller bare spiser du for å spise?
Du blir hva du spiser sies det, å i de fleste tilfeller stemmer det. Ta frem kjøkkenfjølen og godkniven. Dette er faktisk ganske gøy!
tirsdag 29. september 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar