4. personer.
Dette trenger du:
Vekt, litermål, kjele, visp, sleiv, sil og øse.
60gr smør, 60gr hvetemel, løk, salt/pepper, ca 1L veske-kraft/melk/fløte.
Slik gjør du det:
1.Fres smør og løk lett.
2.Tilsett hvetemelet, rør godt, gi det en gyllen farge, pass på så det ikke brenner seg.
3.Spe på med vesken. Kraft er alltid fint å ha, men dersom du skal ha en god brun saus ta gjerne litt fløte/melk også, kansje litt brunost til og med?
4.La sausen koke i 10-15 min, smak til, sørg for at melsmaken er borte!
Hei og velkommen til min mat blogg. Siden jeg nå er i Spania og lærer mye nytt dag for dag, har jeg tenkt tanken på at jeg kan dele mine matoppskrifter med dere. Mange syns at dette med å lage mat er både kjedelig og vanskelig, så derfor velger ferdigmaten i stedet, trist, trist, trist!!
Så jeg kommer til å legge ut noen oppskrifter her som jeg har erfaringer med og forhåpentligvis vil du kansje prøve dem! Husk at maten du spiser egentlig er en invistering i livet ditt, tenkt på det noen gang? Eller bare spiser du for å spise?
Du blir hva du spiser sies det, å i de fleste tilfeller stemmer det. Ta frem kjøkkenfjølen og godkniven. Dette er faktisk ganske gøy!
Så jeg kommer til å legge ut noen oppskrifter her som jeg har erfaringer med og forhåpentligvis vil du kansje prøve dem! Husk at maten du spiser egentlig er en invistering i livet ditt, tenkt på det noen gang? Eller bare spiser du for å spise?
Du blir hva du spiser sies det, å i de fleste tilfeller stemmer det. Ta frem kjøkkenfjølen og godkniven. Dette er faktisk ganske gøy!
onsdag 30. september 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar